Coaching en begeleiding

Coaching Amsterdam

 

 

 

 

 

De grootste zorg van de zakenwereld vandaag is dat mensen niet groeien tenzij ze gecoacht worden en regelmatig coaching nodig hebben als ze willen groeien. Coaching vindt plaats op informele basis – buiten het kantoor en thuis. Coaching heeft overal plaatsgevonden. Als je aan grote sportcoaches denkt, waren dat in het verleden waarschijnlijk niet-professionele sportcoaches. In de jaren tachtig moedigde goeroe Brian Tracy jonge sportcoaches aan zich te concentreren op de grondbeginselen vaakess, balans, ontspanning, individualiteit, non-stop training, positieve houding, kunnen staan, beenversterking en het tempo opvoeren dat men aankan voordat er echt succes wordt geboekt.

Tegenwoordig denken we aan trainers en coaches.

Brian Tracy had een coaching bedrijf opgericht in 1984. Het begon heel slecht. In dwaasheid, verkocht Tracy zijnESAT Grant gedeeltelijk aan Swazilack in de hoop dat het anderen zou aantrekken voor het bedrijf. Dit was zijn eerste fout. Volgens Tracy was dat een vreselijke vertoning (om iets voor dat geld te verkopen). Zijn partner, Alan separatisten zei dat zolang Tracy in zijn eigen zaak zat, hij en die andere eerlijke belanghebbenden elke verleiding zouden weerstaan om binnen te komen. Het idee dat Tracy door zijn goede daden toen zowel werknemer als bedrijf ten goede kwam is romantisch maar oud – ver van de waarheid. Hij was wakkere momenten aan het verbranden. Onschuldig, Tracy omvatSelf-Esteemitzent attributen aan de werknemer – aan hen.

Een vraag voor een manager “Als je de manager bent van de persoon die je begeleidt, wat doe je dan aan hun problemen? Ben je goed in luisteren en feedback geven? Is de relatie goed? Of negeer je elk probleem dat ze naar voren brengen? Als u een coach of een mentor kunt krijgen, wat zou u dan vragen dat zij zouden zeggen.

Als een medewerker u opzoekt wanneer hij in de problemen zit, kunt u zijn probleem in de meeste gevallen waarschijnlijk oplossen. Hoe vaak ontvangt u e-mails of sms’jes van uw medewerkers die klagen over uw ‘manipulator’ of ‘manipulatie’ – omdat ze willen weten hoe ze gemanipuleerd worden om succesvol te worden of meer geld te verdienen omdat uw stijl of aanpak niet bevorderlijk is voor hun concepten.

Ik kan alleen maar zeggen dat je het niet altijd alle mensen naar de zin kunt maken en dat niemand beter is dan een ander. En ze willen ook uw voordelen zien. Als de werknemer volhoudt dat hij zich niet eens bewust is van de manipulaties die hij ondergaat, kunt u proberen bij uw leest te blijven, al zult u verbaasd zijn hoe uitstekend uw resultaten zijn en hoe leuk het is om met geweldige mensen te werken!

U kunt ook onthouden dat het uw handelingen zijn die niet alleen bepalen wie u bent als leidinggevende/manager, maar ook het gezicht en de snelheid van uw reis door uw dag.

Onze hoefijzers: vaak gebruikt in onze groepsbijeenkomsten voor de ‘gepassioneerde klant’ en de bijdrage van het team aan de bedrijfsplanning en -strategie tijdens de ontwikkeling van een nieuw product of een nieuwe dienst voor degenen die om hun inbreng wordt gevraagd. Ze zijn ongetwijfeld van hout, maar ze zijn ook een metafoor voor de gerichte doelen van de manager als leider, om dat verschil te maken en

laat een teken achter.

Verschillende deelnemers aan de pragmatische bijeenkomst konden dit zeggen:

“We zijn bomen aan het ontwikkelen.”

lees meer:

This entry was posted in gezondheid. Bookmark the permalink.