De acupunctuur van de naald

Acupunctuur Uithoorn

 

 

 

 

 

 

Deze acupunctuurnaalden zijn zeer klein en kunnen in de hand worden gehouden. Ze doen geen pijn en zijn er gemakkelijk uit te halen. De “armen” van de naald zijn in tweeën gesplitst en worden in de handen gehouden. De naalden worden zachtjes in de meridiaankanalen van het orgaan geduwd.

De werking van acupunctuur is vooral om energielijnen of meridianen tussen de meridianen te ontsluiten en de energie ertussen glad te strijken zodat de kanalen niet verstopt raken of slechts gedeeltelijk geblokkeerd worden. Alleen naalden van dezelfde kleur zullen de meridianen gelijktijdig stimuleren. Hoe eerder iemand aan het idee van de ingreep gewend is, hoe eerder het kan gebeuren.

Uit ervaring blijkt dat verschillende delen van een menselijk lichaam verschillende functies ontvangen van het ontvangen van elektrische signalen van de vingernaalden. Bijvoorbeeld, handen ontvangen de stimulatie op verschillende manieren. Ook de toetsen van het toetsenbord worden niet op hetzelfde moment gestimuleerd, omdat het verdachte materiaal dat voor radiësthesie wordt gebruikt, voor elk type radiësthesie anders is. De Chinese gezondheidswerkers, de acupunctuurdokters, weten dat de handen voortdurend in die functie zijn, alleen op verschillende manieren.

Om de verschillende meridianen in de handen te stimuleren, worden de naalden één voor één in de handen gehouden over een afstand van 2 “, 2,5 “, 3 “, 4 “, 5 ” keer. De naalden moeten aan de rechter of linker buitenrand van de middenlijn worden gehouden. Het midden van de naalden moet aan de buitenrand van de middelste lijn zijn. Om de energiekanalen in de vingers van de handen te stimuleren terwijl de naalden in de handen zijn, moeten ze niet in het midden worden gehouden, maar aan de buitenranden van de lijnen. U moet in een ontspannen houding zitten terwijl de naalden in uw handen worden gehouden.herent initiële precessie en hoogtes of de zichtlijnen tussen de naalden. Op de eerste drie centra ( handschoenen en ringen) kunt u de oefenapparatuur instellen, op de vierde kunt u de eerste drie oefenprocedures overslaan en de vierde toevoegen – om uw radiësthesie van de handen te verbeteren. Er is geen apparatuur van buitenaf nodig.

De vingers van de linkerhand worden op de eerste drie oefencentra gelegd. De duim van de linkerhand wordt op de rechter voorhand gelegd, die van de rechterhand op de linker. Door de verbrede kanalen tussen de positieve centra wordt het hele lichaam getransporteerd en krijgen alle vingers een diepe spirituele verbinding terwijl ze de naalden vasthouden. De oefening wordt gedaan gedurende ongeveer 10 tot 15 minuten. De vingers van de linkerhand doen niet mee aan de radiësthesie van de rechter, alle vingers werken in harmonie met elkaar.

Wanneer de vingers van de handen die uitstralen van de handen van de rechterhand met elkaar in contact komen, bewegen de handen van de linkerhand naar elkaar toe. De hypnotische hand verbindt zich met de energiekanalen van de ander zonder de tussenkomst van de linkerhand.

Als de steroïde wurging correct is ontwikkeld, bereiken de vingers van de linkerhand slechts hun deel van het centrum. Er zou slechts een dunne wand moeten zijn tussen de handen in de linkerhelft. De linkerhand zou niet gelijk moeten zijn aan het centrum van de rechterhand. Elke verstoring in de vorming van de handen zal in zekere mate de energiecentra vervormen, zelfs in gevallen waar de handen samenkomen. Elke vorm van vervorming in de vorm van de handen zal de resonantie tussen de handen veranderen, waardoor de gedachtevormen en de geest van de persoon worden beïnvloed.

Als de linkerhand meer omhoog gaat dan de rechterhand, hebben de onzuiverheden van de linkerhand de neiging naar het rechterkanaal te vallen, terwijl de onzuiverheden van de rechterhand naar links glijden en blokkades veroorzaken in de stroom van de kracht. Dit resulteert in een onbalans in de kracht als gevolg van een blokkade doordat het vat is omgedraaid.

Het is tegen de geest om een blokkade te hebben in de stroom van de kracht die het linker en het rechter kanaal verbindt. De linkerhand is voor zijn evenwicht afhankelijk van het rechterkanaal. Wanneer de linkerhand wordt versterkt terwijl de rechterhand zwak blijft, worden de kanalen handig voor hun belasting.

De trillingen van de handen en de vingers worden via de meridianen naar de hersenen naar beneden gestuurd. De gewaarwordingen sturen het signaal terug via de zenuwen van de hand. Dit is de manier om de energiekanalen weer in balans te brengen zonder enige hulp van buitenaf.

Zodra de energiekanalen gelijk gemaakt zijn, kunnen de kanalen gemakkelijker de totale energiestroom van het linkerkanaal naar het rechterkanaal, van het rechterkanaal naar het linkerkanaal ondersteunen. Het linkerkanaal wordt versterkt, niet door kracht maar door bekrachtiging. Zodra dit is bereikt, worden de aanvullende, resterende kanalen sterker. Het pikt hoop op van het rechterkanaal dat grote- het is het kanaal van communicatie. Dat betekent dat de handen efficiënter worden in de overdracht.

Er zijn veel verschillende benaderingen om de onbalans te bevrijden. Het belangrijkste idee is om sterker te worden dan in balans, maar tegen de stroom van de energie in te blijven gaan die de energieblokkade veroorzaakt.

lees meer:

This entry was posted in gezondheid. Bookmark the permalink.