De waarheid over succes

 

 

 

 

 

Coach HilversumEen cliënt van een life coach is er vaak van overtuigd dat zijn problemen veroorzaakt worden door bijvoorbeeld zijn familie en goede vrienden. Een liefdevolle familie en vrienden houden van en zorgen voor hun kinderen. Zij beschouwen hun problemen als de problemen van hun familie. Dus werken ze bewust om hen te beschermen tegen hun hachelijke situatie. Dit is de hoofdoorzaak van veel van onze moeilijkheden in het omgaan met het dagelijks leven. Voor we het beseffen, worden de doelen van sommige van onze naaste vrienden en familieleden de doelen van ons leven.

Voor we het weten is het levenspad dat we bewandelen zo druk bezig met het najagen van doelen dat we nooit hebben stilgestaan bij de vraag of we onze doelen eigenlijk wel willen of dat we onszelf alleen maar proberen te beschermen tegen onplezierige uitkomsten.

Familieproblemen kunnen een leven lang in het hart en de geest blijven hangen. Sommige mensen bevinden zich voortdurend in geschillen en geschillen vormen het middelpunt van ons leven. Ons verlangen om gerechtigheid te zoeken wordt vaak beïnvloed door de omstandigheden om ons heen. Hebt u ooit het gevoel gehad dat uw leven een cirkel rond en rond is en dat alles wat voorbijgaat na u is vertrokken? Alles wat onaangenaam of kwetsend is, lijkt je telkens te volgen. Dit is wat onze geest doet. Het zoekt naar die dingen die onze aandacht trekken. Dus, als het onze lijdende geest ten koste van alles wil beschermen, blijft het achter de meest dramatische omstandigheden in ons leven aan gaan. Zelfs als er niets op te lossen valt nadat we het gevonden hebben, gaat onze geest er toch achteraan. Het wil onze familieleden en vrienden straffen voor alle slechte dingen die ze in het verleden hebben gedaan.

Hebt u ooit tegenslagen in uw leven gekend? Heeft u ooit een kleine investering van uw tijd en geld verloren en leek het doel van uw leven onbereikbaar? We zijn vaak bang dat een negatieve uitkomst heel goed mogelijk is als we zouden falen in onze pogingen om onze doelen te bereiken. Maar wie zou niet falen op een bepaald punt in ons leven? De angst om te falen maakt deel uit van de menselijke natuur. Als we ons daar niet het minste van bewust waren, zouden we nooit succesvol worden. Het hele punt van falen voordat je zelfs maar aan je reis naar succes begint, is om genoeg angst te ontwikkelen om het pad van succes te betreden. Dus, als je mislukking je hebt laten overhalen om je inspanning in je leven te stoppen. Deze angst is in je geest ingebed door vele factoren zoals de kosmische orde die je volgt. Het is niet jouw schuld. De wereld om je heen is bepalend voor je succes. Als je bijvoorbeeld naar je favoriete restaurant gaat en voedselvergiftiging oploopt, lijkt je hele leven een mislukte onderneming. Maar als het de buitenlichamelijke ervaring is waar je voor gaat, zou je niet kunnen zeggen wat het lot wil dat je met je leven doet.

De ouder die zijn kinderen wil beschermen tegen de schadelijke ervaringen van het leven, is niet de enige die daar altijd in is geslaagd. Slechts weinig wijze mannen in de wereld hebben alle negatieve invloeden van hun omgeving moeten overwinnen om te kunnen slagen. Het verschil is dat zij op het juiste moment op de juiste plaats en in de juiste omgeving waren om het verschil in hun leven te maken. Maar in de echte wereld van de moderne mens is dit niet mogelijk. Een mens gaat naar het klaslokaal van het leven, bijvoorbeeld, en volgt een cursus om nieuwe dingen te leren. Als zij het klaslokaal verlaten, worden zij in de toekomst professionals, met een nieuwe opleiding als of wetenschappelijke theorie en methodologie. Dus, de behoefte aan geld en een aangeleerde deskundigheid moet worden weggenomen voordat de persoon zich ontwikkelt tot succesvol in het leven.

In deel II van deze serie zal verder worden ingegaan op het onderwerp succes op het levenspad en een antwoord worden gegeven op de belangrijkste vraag over succes. Min of meer onbekend bij de lezer is dat er praktisch geen concreet of tastbaar verband bestaat tussen succes en doorzettingsvermogen in het onderwijs in het tijdperk van de moderne mens en de oorzaak van mislukking in het leven. Het is een universeel verschijnsel; alleen van de laatste tijd, want de 21e eeuw is nog maar net begonnen.

Hoe kan iemand succesvol worden als hij geen rijkdom heeft om zijn doelen te verwerkelijken? Het verwerven van rijkdom is een universeel kenmerk van succes in de moderne samenleving. Het wordt in sommige kringen zelfs aanvaard als een norm voordat men in de gelederen van de miljonair treedt. Zodra iemand rijkdom verwerft, is dat dan het moment waarop hij kan verwachten succesvol te zijn? En wat is het juiste moment? In de vroegere perioden van onze beschaving spaarden mensen vroeger, investeerden zij vroeger en waagden zij vroeger risico’s voordat zij in de toekomst rijk werden. De reden voor dit vroege sparen is dat men wist dat het geld elk individu goed zou doen, ongeacht zijn carrière. Het was juist de waarde voor het geld die ervoor zou zorgen dat hij, ongeacht wat hij persoonlijk had gedaan, succes had en als zodanig succesvol was. De vroegere decennia van sparen van de burger waren bereid om hun geld voor dat doel in te zetten. Als de tijdspanne van rijkdom voor een bepaalde zaak goed werd gebruikt, kon men ze volledig behouden, zonder gedoe. hierna. Als de levensduur eenmaal op de juiste manier was gebruikt, dan zou deze toetsing het model van rijkdom voor het leven en succes in het leven verzekeren.

lees meer:

This entry was posted in gezondheid. Bookmark the permalink.