Hoe je leven te verbeteren

Acupunctuur Leiden

 

 

 

 

De naalden zijn gemaakt van een speciale vezelachtige band, dun en zacht. De druk van de naaldpunten doet het bloed stromen, wat op zijn beurt de energie langs de kanalen verhoogt.

Tijdens de procedure zal enige druk worden uitgeoefend op de acupunctuurpunten door de hand van de behandelaar, terwijl de rest van de druk wordt uitgeoefend op de punten door gebruik van de hand van de patiƫnt.

De energiebanen raken steeds meer geblokkeerd en na lange tijd krijgt het lichaam pijn van deze overtollige energie. Het lichaam voelt pijnlijk aan en de drukpunten worden effectief ‘overprikkeld’.

acupunctuur is eigenlijk een combinatie van meer dan twee elementen. Dit zijn de ‘basis’ of het basis-energiesysteem van een mens en ‘de energie’ of kanalen waar de energie doorheen gaat.

De mens heeft twee verschillende stijlen van energiestroom. De ene wordt “chi” of “chi” energie genoemd en de andere “vurige energie”. Mensen hebben verschillende manieren om deze twee stijlen van energie te bekijken en te gebruiken, maar ze hebben in principe dezelfde mate van doeltreffendheid en dus dezelfde risico’s.

Sinds de oudheid hebben mensen geĆ«xperimenteerd met faactions of tekens uit de oude wereld. Een daarvan was het spreekwoordelijke ‘konijn f tuimelen’. Dit verwijst naar het uiteenvallen van een poedervormige stof in twee of drie luchtdeeltjes. In het menselijk lichaam loopt de chi of fen cyclus voortdurend als een rode draad. Wanneer deze Stof tot Bloed tussen de stralen van de zon ontsnapt en het lichaam binnendringt, is er altijd een kleine kloof tussen twee energiebanen. Hierdoor worden ziekte en kwalen voorkomen en kan een mens volledig gezond zijn.

Om je chi of fen lenigheid te verbeteren, moet je in een conditie zijn dat je wilt bewegen. Dit vereist stabiliteit en welbevinden. Als je moe bent en je evenwicht niet kunt bewaren, verlies je je evenwicht en raakt je lichaam gemakkelijk verstrooid. In Chi Kung en Tai Lung zijn het deze leemtes die de beoefenaars trekken om te oefenen.

Een manier om de kracht van uw lichaam te helpen verbeteren is het beoefenen van Bouncing. Dit is een eenvoudige vorm van Yoga-oefening, maar iedereen kan het gebruiken. Stuiteren kan gewrichten en lichaamsruimtes in beweging brengen. Door ons lichaam in een goede houding te houden en onze gewrichten en lichaamsruimten te bewegen zodat ze weer plat komen te liggen, kunnen we enkele van de belangrijkste principes van yoga beoefenen. Als je je evenwicht, kracht en behendigheid wilt verbeteren, zou je Bouncing kunnen beoefenen.

Yoga en zijn Yin en Yang stijl bouwen laat je nooit vergeten waar je vandaan komt. Ik zou niet willen dat je een klerk wordt als je klaar bent met het beoefenen van deze principes. Je kunt alles worden wat je wilt, ongeacht hoe je jezelf ziet. Bij het nastreven van je doelen, moet je de drive hebben om door de deur te gaan. Je moet doorzettingsvermogen hebben. Misschien heb je gewoon een betere kijk op het leven nodig of misschien wil je jezelf uitdrukken en zeer competitief zijn. Misschien wil je meer onmogelijk zijn. Wat het ook is, je moet de wil en de drive hebben om je doelen te bereiken. De vraag is – weten wat je moet doen voor je toekomst en er een prioriteit van maken zal je helpen je dromen na te jagen, hoe groot of klein ze ook mogen zijn.

lees meer:

This entry was posted in gezondheid. Bookmark the permalink.