Hypnotherapie kan je helpen succes te behalen

Hypnose Etten leur

 

 

 

 

Hypnotherapie is geen oplichting of bedrog.

Hypnotherapie opleidingen worden gegeven door gekwalificeerde psychologen die bijzondere zorg besteden aan het helpen van elk individu. Zij trainen individuen om hun problemen te begrijpen, om hun probleem te beoordelen en specifiek om het op te lossen. Zij trainen de persoon om van de wortel af te graven en de hulp te vinden om de zelf-systematische problemen te overwinnen en uiteindelijk om gewicht te verliezen, te stoppen met roken of meer zelfvertrouwen te krijgen.

Hypnotherapie is niet gevaarlijk of riskant voor de proefpersoon.

Hypnotherapie is volkomen veilig en brengt geen enkele vorm van lichamelijke of geestelijke schade toe aan de persoon die de hypnotherapie ondergaat. Het kan enige moeilijkheden opleveren voor de persoon die normaal aan angst lijdt, maar als dergelijke problemen zich voordoen, is dat zeer zeldzaam.

Hypnotherapie helpt je nee te zeggen tegen ongezonde dingen.

Als je ziek bent, schrijven veel artsen medicijnen voor, zoals middelen tegen hoofdpijn of kalmerende middelen. hypnose wordt ook gebruikt om ook nee te zeggen tegen de ongezonde praktijken. Mensen die hypnotherapie ondergaan zijn in staat om nee te zeggen tegen druk of tegen de verleiding om te veel uit te geven. Met hypnotherapie zijn zij ook in staat om nee te zeggen tegen te veel eten, slechte gewoonten en roken; beter te slapen; meer zelfvertrouwen te krijgen; enz.

Hypnotherapie richt zich op jou.

Hypnotherapie is geen vorm van psychotherapie of begeleiding. Het richt zich volledig op jou. Het concentreert of focust zich niet op een bepaald probleem. Dit kan vereisen dat anderen zich ook op jou en alleen jou richten. Hypnotherapie is dus niet alleen een één-op-één therapie.

Hypnotherapie probeert een toestand of conditie te creëren die bekend staat als een ‘hypnotische trance’, die de therapeut in staat stelt om rechtstreeks met u te communiceren en om nuttige en bemoedigende suggesties te doen. Deze toestand zal u niet toestaan om de suggesties of vragen van de therapeut af te wijzen. Het enige wat het zal doen, is een speciale gemoedstoestand creëren, in dit geval een trance. Dit alles wordt gedaan om een gunstige en vruchtbare uitkomst te bereiken.

Hypnotherapie probeert te geven wat je oorspronkelijk wilde.

Hypnotherapie helpt om te bereiken wat de cliënt echt wil bereiken. Een gewichtsverlies kan bijvoorbeeld worden bereikt met hypnotherapie. Hypnotherapie is echter geen vervanging voor medische aandacht of behandeling. De cliënt die hypnotherapie ondergaat, heeft altijd nog de leiding over zijn eigen genezing. Ook, of als alternatief, moet hypnotherapie worden gebruikt als aanvulling op medische behandeling of medicatie.

Hypnotherapie is een vorm van therapie die u helpt om te gaan met uw directe problemen. Het is zeker geen vervanging voor behandeling of medicatie.

Hypnotherapie helpt ons meer dan één kwaliteit te ontwikkelen die we al hebben.

Wij hebben allemaal de capaciteit om ons leven te leiden, om gelukkige en succesvolle mensen te worden. We moeten ons beperkte verleden niet gebruiken om onszelf tot groot ongeluk te brengen. Hypnotherapie kan ons helpen dit te bereiken, door ons productieve en zelfverzekerde individuen te maken.

Hypnotherapie is een manier om ons leven op te ruimen.

Degenen die hypnotherapie ondergaan worden aangemoedigd om meer dingen in hun leven te hebben. Het belangrijkste in het vinden van succes in het leven is om alles te hebben wat ons helpt een positieve gemoedstoestand te ontwikkelen. Hypnotherapie helpt je af te komen van de dingen die je dwarszitten, die je deprimeren, die je op de kast jagen.

Hypnotherapie helpt ons om te gaan met complexe problemen.

Hypnotherapie kan je helpen je leven op honderden manieren te verbeteren. Een voorbeeld hiervan is, dat je je angst om in het openbaar te spreken kunt overwinnen en je zelfvertrouwen kunt behouden om een sollicitatiegesprek te krijgen. Hypnotherapie is dus een weg naar het verminderen van de fobieën en de complexen die je zou kunnen hebben om je leven te verbeteren.

lees meer:

This entry was posted in gezondheid. Bookmark the permalink.