Het belang van koken

Koken op locatie

 

 

 

 

 

Wij zorgen voor kookhygiëne

Koken op locatie is een integraal onderdeel van het leven, vooral in Rotterdam.

Wij houden rekening met kookmethodes, milieu en gezondheid, rekening houdend met alle aspecten van het koken. In Rotterdam, als u onze studio bezoekt, dient u uw magnetron schoon te maken door deze uit de magnetron te halen, en vervolgens de binnenkant schoon te maken als u klaar bent. U moet een schoonmaakmiddel gebruiken in de magnetron, omdat het schoonmaakmiddel de magnetron desinfecteert.

Een hygiënische kookstijl hebben

Koken is een fysieke activiteit. Dat gebeurt niet alleen tijdens het koken, maar ook tussen de bezoeken aan onze studio in Rotterdam door. Rotterdam kent twee soorten kookstijlen – de touch cooking en de professionele kookstijl.

De Touch Cooking methode – dit is de eenvoudigste, en meest comfortabele methode voor in de keuken. Het enige wat u hoeft te doen is het voedsel in de kookpot te doen, de oven aan te zetten en vervolgens het deksel omhoog te doen. Wanneer de hals naar beneden wordt getrokken, zal het voedsel in het kookoppervlak terechtkomen. Op dat moment zal het voedsel de pan niet dragen of is de pan bedekt met voedsel. Deze manier van koken is geschikt voor Rotterdam, vooral voor huizen met veel kinderen.

Deze methode vereist ook minimale veranderingen in een huis. Twee apparaten, het voedsel en de pot, zijn al geïnstalleerd in een keuken. De voordelen van een Geur Controle Methode zijn:

Om elk toestel een onafhankelijke look te geven, passen onze klanten dezelfde regel toe op alle kooktoestellen – het reinigingsmiddel mag geen kleur zijn.

Met speciale apparatuur en producten, slagen wij erin om de impact van een grondige reiniging te minimaliseren. Wij slagen erin om tegelijkertijd het oppervlak, de hoeken en de apparatuur te reinigen.

Meer efficiëntie

Sommige geuren werken zich op in de keuken en hopen zich op en hun onaangename geur wordt het centrale punt van elke maaltijd. Wij slagen er echter in om de invloed van een grondige reiniging van onze klanten te minimaliseren. Wij bereiden een praktische keuze voor: inkapseling.

Met inkapseling verminderen we niet alleen ziektekiemen en geuren, maar vermijden we ook het morsen van voedsel, vloeistof of brandstof. We kunnen voor elke uitrusting een aparte reiniging aanbevelen volgens de exacte reinigingsinstructies. Deze methode helpt ons om allergie en oogirritatie te vermijden.

Onze methode maakt het werk eenvoudiger. Het maakt ons dichter bij onze klanten de site te onderzoeken en hun behoeften te begrijpen. Het percentage benaderingen dat wij weten toe te passen is gebaseerd op de input van onze klanten.

Ons vermogen om doeltreffende procedures te ontwerpen bepaalt ons succes in deze industrie. Niets is vergelijkbaar met de ervaring die men opdoet door in de schoonmaakindustrie te werken. Wij streven ernaar deze industrie te gebruiken als een extra bron van winst.

Ik kan het reinigingsproces zo uitleggen dat iemand die niet vertrouwd is met ons systeem, zich het proces kan afvragen, en dan kunnen wij de klant de voordelen van ons systeem uitleggen.

lees meer:

This entry was posted in gezondheid. Bookmark the permalink.