Een gezonde levensstijl doet wonderen

Gezonde leefstijl

Aan het eind van mijn loopbaan krijg ik van veel gehandicapten te horen dat een van de belangrijkste dingen in hun leven van de ene dag op de andere is veranderd. Het is zo belangrijk geworden om een levenslange gezonde levensstijl aan te houden. Ik definieer een levenslange gezonde levensstijl als het volgende: consequent in vorm blijven, gezond en biologisch geteeld voedsel eten, luchtige producten, kinderen, gematigdheid in alles, en een positieve kijk op het leven.

Is een gezonde leefstijl langdurig

Het zal nu wel duidelijk zijn dat een gezonde levensstijl een levenslange reis is. Hoe verleidelijk het ook is om te kiezen voor een snel dieet of wonder ingrediënten om je huid strakker te maken, of je lichaam te ontdoen van ongewenste cellulitis, onthoud dat voor blijvend welzijn, je een gezond, jaarlijks programma van reiniging, vitamine & mineralen supplementen, en een verstandig bewegingsplan energie plan moet implementeren.

Daarnaast zou ik een dieet aanraden dat suiker of verwerkte voedingsmiddelen beperkt, en dat bestaat uit voedzame, volle granen, dierlijke eiwitten en veel fruit en groenten. Daarnaast zou ik aanraden om cafeïne, onveilig of verwerkt voedsel, alcohol en recreatieve drugs uit het leven te bannen.

Een levenslang genot aan je gezondheid 

Het is mogelijk voor ons om voor onszelf te spreken in deze moderne tijden. We hebben de mogelijkheid om te doen wat we niet altijd kunnen doen. Als het om onze gezondheid gaat, hebben de meesten van ons de vrijheid om beslissingen te nemen, en het gewicht te verliezen dat we graag zouden willen verliezen.

Je hebt de optie om wakker te worden en je dag te beginnen met de gedachte dat je een gezond leven zult leiden, in plaats van na te denken over alle dingen die je kunt doen om je te helpen een evenwichtig leven te leiden. Je hebt de optie om te zoeken naar en gebruik te maken van de middelen die je ter beschikking staan voor een gezondere levensstijl en om een gezonde levensstijl te handhaven. Ik moedig je aan om zoveel mogelijk te ontdekken en te leren over het in balans brengen van je leven. Als je evenwicht hebt, zal alles in je leven goed gaan.

 

This entry was posted in gezondheid. Bookmark the permalink.